Home » » Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale

Lirik dan Kunci Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale

Lirik, Kunci gitar, Chords Gitar, Kord Gitar Didi Kempot - Kere Munggah Bale :

Intro :   Gm Bb (3x) Gm…..
D#...Dm..D#... Bb
F….

Bb Gm D# Bb
Nok, Sri Mulyani….Saiki uripmu soyo mukti
Cm Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
D# F Bb F…
Mergo saiki wis dadi penyanyi…

Bb Gm D# Bb
Nok, Sri Mulyani….Gayamu jan koyo selebriti
Cm Gm
Mulo saiki kowe wis lali
D# F Gm… Dm…
Karo aku sing ndadekke penyanyi…

Reff:
Gm Dm D# Bb
Eling...Eling… Kowe biyen dodol sego kering
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D# F Gm Dm…
Kowe njur lali karo kahanan

Gm Dm D# Bb
Eling...Eling… Kowe biyen dodol sego kering
Cm Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D# F Gm…F…
Kowe koyo kere mungga bale

Bb Gm D# Bb
Nok, Sri Mulyani…Senajan saiki kowe wis lali
Cm Gm
Nanging tetep tak donga ake
D# F Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

Gm Dm D# Bb
Cm Gm D# F Gm
Gm..Bb…Gm..
D#...Dm..D#...F..Bb….F

Bb Gm D# Bb
Nok, Sri Mulyani…Biyen omahmu ora mbejaji
Cm Gm
Setan wae mlebu ora wani
D# F Bb F…
Ning saiki wis apik koyo loji…

Bb Gm D# Bb
Nok, Sri Mulyani…Kowe saiki cidro ing janji
Cm Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
D# F Gm….Dm….
Karo aku sing ndadekke penyanyi….

Click Here to Listen This Songs:

0 komentar:

Posting Komentar

Cari Chord