lagu kebangsaan albania lirik dan terjemahan Himni i Flamurit

Lirik dalam bahasa Albania

Rreth flamurit të përbashkuar,
Me një dëshirë dhe një qëllim,
Të gjithë Atij duke iu betuar,
Të lidhim besën për shpëtim.
Prej lufte veç ay largohet,
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si një dëshmor.
Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë Atdheun në çdo vënd,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
Këtu armiqtë s'kanë vënd.
Se Zoti vet e tha me gojë,
Që kombe shuhen përmbi dhé,
Po Shqipëria do të rrojë,
Për të, për të luftojmë ne.
 +Regina putri ( Tante Nia )
Terjemahan dalam bahasa Indonesia

Bersatu sekeliling bendera,
satu tekad dan tujuan.
Mari ucapkan sumpah suci,
demi kes'lamatan kita.
Yang lari dari perjuangan,
hanyalah sang pengkhianat.
Sang pahlawan tak mengenal gentar,
'tuk mati demi perjuangan!
Senjata tergenggam di tangan,
kami 'kan bela negara.
Hak kami takkan kami lepas,
Musuh tak kami beri tempat.
Karena adalah firman Tuhan,
bangsa-bangsa akan punah.
Tetapi Albania 'kan kekal,
S'lama kami ada untuknya! {br}}
Hymni i Flamurit juga merupakan puisi oleh Fan S. Noli.

sebelumnya lagu kebangsaan afrika selatan
Judul lagu kebangsaan albania lirik dan terjemahan Himni i Flamurit
Deskripsi Lirik dalam bahasa Albania Rreth flamurit të përbashkuar, Me një dëshirë dhe një qëllim, Të gjithë Atij duke iu betuar, Të lidhim besën për ...
Author
Author Rating
4/ 5 Suara Dari 1057431 Ulasan
dan Anda sedang membaca tutorial kunci chord lagu gitar dengan kategori lagu kebangsaan dengan judul lagu kebangsaan albania lirik dan terjemahan Himni i Flamurit. Anda bisa bookmark halaman http://www.kuncigitar.in/ dengan URL http://www.kuncigitar.in/2013/09/lagu-kebangsaan-albania-lirik-dan.html. See you.... :-)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »