Home » , » Nur Bayan - Utuhing Katresnan.mp3

Nur Bayan - Utuhing Katresnan.mp3

Sumanding sliramu tentrem rasane atiku
Adem koyo kesiram banyune surgo
 Nganti tuwo iki tresno ku ora keganti
mung 1 ning atiku yo mung sliramu pepujanku

    biyen rikolo semonio urip susah dilakoni
sliramu tansah nerimo ikhlas ati
sabar lan bektimu nuwuhke gedene roso tresnoku
anggonku pakaryan kawujud ngunduh kamulyan
tulus katresnanku nggo sliramu

 langit nyinekseni tulus roso tresno iki mung 1 ning atiku yo mung sliramu
snajan akeh gudo sing nyubo goyahke tresno utuh katresnan iki tansah tak jogo
Nganti tekaning pati, roso iki tansah tak ugemi

reff:
biyen rikolo semonio urip susah dilakoni
sliramu tansah nerimo ikhlas ati
sabar lan bektimu nuwuhke gedene roso tresnoku
anggonku pakaryan kawujud ngunduh kamulyan
tulus katresnanku nggo sliramu

 langit nyinekseni tulus roso tresno iki mung 1 ning atiku yo mung sliramu
snajan akeh gudo sing nyubo goyahke tresno utuh katresnan iki tansah tak jogo
Nganti tekaning pati, roso iki tansah tak ugemi
Download Nur Bayan - Utuhing Katresnan.mp3 Via Mirror#-Server1-4Shared-Sharebeast-Ziddu-Tusfiles



0 komentar:

Posting Komentar

Cari Chord