Nur Bayan - Segoro Serang.mp3

Suwaramu seh tak eleng
Esemmu seh tak eleng
Senadyan sakiki wes ra sumanding
Udan gerimes wanci sore
gisik segoro seksine
Pantai serang 
ngukir tresnoku lan kowe
Gilar gilare banyu
Ombak ing segoro kang biru
Nguggah roso
Kangen jroning atiku
Eling aku marang sliramu
Arom wangine kembang
Ono ing gisik e segoro serang
Snadyan sak iki ra mupus
Malah layu dadi garing
Neng arume ket sak iki seh tak eleng

#reff:
Janji janjimu rikolo jaman semono
Tak ugemi snadyan kowe wes ra ono
Ombak segoro minongko dadi seksine
Nangis loh tumetes mergo aku kangen kowe
Arom wangine kembang
Ing gisik segoro serang
Seh tak eleng snadyan
Tresnomu wes ilang

 Download Nur Bayan - Segoro Serang.mp3 Via Mirror#-Server1-4Shared-Sharebeast-Ziddu-Tusfiles

Judul Nur Bayan - Segoro Serang.mp3
Deskripsi Suwaramu seh tak eleng Esemmu seh tak eleng Senadyan sakiki wes ra sumanding Udan gerimes wanci sore gisik segoro seksine Pantai serang   ng...
Author
Author Rating
4/ 5 Suara Dari 1057431 Ulasan
dan Anda sedang membaca tutorial kunci chord lagu gitar dengan kategori CAMPUR SARI, dangdut koplo, Nur Bayan dengan judul Nur Bayan - Segoro Serang.mp3. Anda bisa bookmark halaman http://www.kuncigitar.in/ dengan URL http://www.kuncigitar.in/2013/08/nur-bayan-segoro-serangmp3.html. See you.... :-)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »