Nur Bayan feat Risqi Kdi - Gelombang Asmoro.mp3

L: Lewat gelombang radio
Aku krungu swaramu
Banjur kenal kenalan
Kirim kiriman salam
Njur terus nggol senggolan
Penasaran pengen ngajak Ketemuan 

P:Liwat Gelombang Radio
Aku krungu swaramu
Terus kenal kenalan
Rekues lagu
Gelombang Asmoro
Lagu seng sering di puter sabendino

L:Umpomo biso 
Aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno 
Sliramu Sayang

Neng Kahanane 
Aku durong Ngerti Slirane
Mung sworo radio
Seng Biso Dadi Gantine
Dadi konco bendiane

L:Durung Suwe Nggonku Kenalan
Ben Kerungu Swarane
Atiku Tansah Tratapan
Penasaran
Koyo ngopo to slirane
Iseh legan opo wes ono seng duwe

P:Semono ugo atiku 
Yen keprungu swaramu
Dag dig dug sworo jantungku
Gelombang Asmoro
Ra nyono Nuwuhke Tresno
Soko sworo ndanekne bungah e roso
Download Nur Bayan feat Risqi Kdi - Gelombang Asmoro.mp3 Via Mirror#-Server1-Sharebeast-Ziddu-Tusfiles
 

Judul Nur Bayan feat Risqi Kdi - Gelombang Asmoro.mp3
Deskripsi L: Lewat gelombang radio Aku krungu swaramu Banjur kenal kenalan Kirim kiriman salam Njur terus nggol senggolan Penasaran pengen ngajak Kete...
Author
Author Rating
4/ 5 Suara Dari 1057431 Ulasan
dan Anda sedang membaca tutorial kunci chord lagu gitar dengan kategori CAMPUR SARI, dangdut koplo, Nur Bayan dengan judul Nur Bayan feat Risqi Kdi - Gelombang Asmoro.mp3. Anda bisa bookmark halaman http://www.kuncigitar.in/ dengan URL http://www.kuncigitar.in/2013/08/nur-bayan-feat-risqi-kdi-gelombang.html. See you.... :-)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »